BULL TERRIER PENSION

In ons pension zijn Bull Terriërs van harte welkom! Gaat u een weekendje weg of op vakantie? Met een gerust hart kunt u uw Bull Terriër bij mij achterlaten. Ik heb al meer dan 40 jaar ervaring met het ras! Op mijn 7e kregen we onze eerste bully in huis en na jarenlang 2 Bull Terriërs te hebben gehad, heb ik er nu nog eentje; de 11-jarige Bully.
 
De honden die bij ons logeren verblijven niet in kleine hokken en zitten ook niet het grootste gedeelte van de dag binnen, zoals helaas vaak bij de grotere hondenpensions het geval is, als uw Bull Terriër er al terecht kan. Ze hebben een warm mandje in onze woonkamer, kunnen in en uit lopen naar onze ruime tuin en worden meerdere malen per dag uitgelaten in het grote uitlaatgebied vlakbij onze woning. Eenmaal per dag maken we een lange wandeling over het strand, door de duinen of door het bos. 

Omdat de honden bij ons in huis leven, wij zelf ook honden hebben en dagelijks in losloopgebieden wandelen, nemen wij alleen Bull Terriërs aan die:
 
- sociaal naar mens en dier zijn
- tenminste 2 jaar zijn
- zonder problemen los kunnen lopen
- goed naar de basiscommando's (zoals 'hier' en 'blijf') luisteren
- een in Nederland afgegeven paspoort hebben
 
Heeft uw hond een Oost-Europees paspoort en is deze als pup via een malafide broodfokker naar Nederland gekomen en hier doorverkocht, dan kunnen wij uw hond NIET in pension nemen. Zo hopen wij bij te kunnen dragen aan het uitroeien van de criminele puppyhandel.  

U kunt uw hond via email (jw.fetch@gmail.com) aanmelden, zo hebben wij gelijk alle gegevens die nodig zijn om te bepalen of ons pension geschikt is voor uw hond. U ontvangt nog dezelfde dag antwoord van ons. 

Graag ontvangen wij de onderstaande informatie.

- periode
- leeftijd
- reu/teef
- gecastreerd/gesteriliseerd ja / nee
- heeft uw hond alle *entingen* (incl. aparte kennelhoestenting) tijdig gehad?
- bijzonderheden (medische aandoeningen, medicijngebruik, afwijkend gedrag, verlatingsangst, bang voor onweer, vuurwerkangst,
  voedselallergie, etc)
- kan uw hond zonder problemen loslopen? ja / nee
- kan uw hond goed overweg met andere honden? ja / nee (eventuele bijzonderheden graag vermelden)
- heeft uw hond een in Nederland afgegeven paspoort? ja/nee
- uw adres en telefoonnummer
 
*entingen*: 3-jaarlijkse cocktail. jaarlijks: ziekte van weil en bordetella kennelhoest

Brengen en halen kan overdag van maandag t/m zaterdag. 's Avonds en op zondag zijn wij gesloten... Brengen is altijd om 09.30 uur 's ochtends. Halen kan om 09.00 uur of 's middags tussen 14.00 en 17.00 uur.

Een dag en nacht logeren kost € 20,00 per dag.

Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden (zie Tarieven en Voorwaarden pagina) en Annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de volledige Annuleringsvoorwaarden en hoe er gehandeld wordt bij een eventuele ziekte van uw hond.
 
Neemt u voor meer informatie gerust contact op: info@fetch.nu 
 
Ons pension is gevestigd in De Lier in het Westland, nabij Delft.
 
Ik hoop u en uw Bull Terriër snel te verwelkomen!
 
Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Laurey
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BULL TERRIER PENSION / BULL TERRIER OPVANG