BULL TERRIER PENSION

Bij FETCH! zijn ook Bull Terriërs van harte welkom! Gaat u een weekendje weg of op vakantie? Met een gerust hart kunt u uw Bull Terriër bij mij achterlaten. Ik heb al meer dan 40 jaar ervaring met het ras! Op mijn 7e kregen we onze eerste bully in huis en na jarenlang 2 Bull Terriërs te hebben gehad, heb ik er nu nog eentje; de 11-jarige Bully.

Uiteraard dient uw Bull Terriër aan dezelfde voorwaarden te voldoen als de andere honden die hier in huis komen. Hiervoor verwijs ik u naar de PENSION pagina op deze site. 
 
Honden die hier nog nooit geweest zijn wil ik altijd graag eerst een dag en nacht op proef om te kijken of het iedereen bevalt. Neemt u voor meer informatie gerust contact op: info@fetch.nu 
 
Ons pension is gevestigd in De Lier in het Westland, nabij Delft.
 
Ik hoop u en uw Bull Terriër snel te verwelkomen!
 
Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Laurey
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BULL TERRIER PENSION / BULL TERRIER OPVANG