Wat en wie is FETCH!?

FETCH! Hondenuitlaatservice is een professionele, veilige en betrouwbare uitlaatservice voor uw trouwe viervoeter. FETCH! haalt sinds oktober 2010 honden op in Wassenaar

Ik heb ruime ervaring met diverse hondenrassen, al vanaf mijn vroege jeugd hadden wij thuis honden. Vooral met Bull Terriërs, Airdale Terriërs en Australian Shepherds heb ik van jongs af aan veel ervaring. Op het ogenblik heb ik zelf twee honden. Een lieve Bull Terriër; 'Bully', een reu van 11 jaar. En 'Roos', een zeer energieke Australian Shepherd van 9 jaar oud.
 
Veiligheid staat natuurlijk voorop bij FETCH! Mocht er echter onverhoopt toch wat gebeuren met uw hond dan is hij/zij bij FETCH! in goede handen. Bij de Dierenbescherming Den Haag heb ik in maart 2011 een EHBO cursus van vijf avonden gevolgd. Tijdens deze zeer uitgebreide cursus waren er zowel theorie- als praktijklessen.

 

Enige medische kennis en weten hoe te handelen bij ongelukken is natuurlijk een must voor een uitlaatservice, echter is 'voorkomen beter dan genezen'. U kunt er zodoende op rekenen dat FETCH! uw hond op een verantwoorde en vooral veilige manier uit zal laten.
 
'Honden uitlaten' lijkt zo op het eerste gezicht een makkelijk en relaxed baantje. Het is echter verre van dat! Het gedrag van de hond en van honden onderling is vrij complex en het vereist gedegen training en ervaring om het uitlaten van een groep honden (de roedel) zo prettig mogelijk te laten verlopen en, nog belangrijker, om conflictgedrag te herkennen en vooral te voorkomen.
 
Om deze training en ervaring op te doen heb ik de vierdaagse opleiding 'Honden Uitlaat Service' bij de Martin Gaus Academie in Lelystad gevolgd. In deze vier dagen heb ik veel geleerd over diverse rassen, gedragsherkenning, roedelgedrag, veiligheid en EHBO. 
 
In oktober 2011 heb ik bij Martin Gaus de tweedaagse workshop 'Hondentaal' gevolgd. Deze workshop, gegeven door Hotsche Luik, is gericht op de wijze waarop honden onderling maar ook met ons communiceren. Naast alle theorie hebben we tijdens de workshop ook heel veel praktijkvoorbeelden op video geanalyseerd en besproken.
 
De door mij behaalde certificaten van de gevolgde opleiding en cursussen treft u HIER aan.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en de eventuele mogelijkheden voor uw hond!

Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Laurey
xx